Een dienst die uniek is in Amsterdam

100% Hand Carwash

tab-images-1

Aan de buitenkant van uw auto besteden wij onze uiterste zorg. Uw auto wordt naast het gebruik van een hogedrukreiniger, veelal met de hand gewassen. Hierbij maakt Carwash Clean City zo veel mogelijk gebruik van hoogwaardige milieuvriendelijke producten. Uw auto wordt op de hand gereinigd met een zachte spons om krassen in de lak te voorkomen. Vervolgens wordt uw auto afgespoeld en handmatig afgedroogd.

  • Handmatige schoonmaak om krassen te voorkomen
  • Schoonmaak deurdrempels en wordt gedroogd
  • Ruiten worden grondig gereinigd
  • Velgen reiniging & shine
  • Handmatig afdrogen
tab-images-1

Ook uw interieur wordt bij Carwash Cean City met zorg behandeld en grondig gereinigd.

  • Stoelen, tapijten,kofferbak (indien leeg) en ondervloer wordt intensief gestofzuigd
  • Asbakken worden gereinigd
  • Ventilatorrooster en dashboard worden afgenomen en schoongemaakt
  • Afnemen van deuren en handvatten
  • Binnenkant van de ramen worden grondig gereinigd
tab-images-1

Een waxbeurt voorkomt dat de lak van uw auto verweert. Wax beschermt uw auto tegen weersinvloeden die de lak van uw auto kunnen beschadigen zoals: zon, hagel en sneeuw. Ook beschermt wax uw autolak tegen vogelpoep, pekel ( strooizout) en overige agressieve stoffen die deze kunnen aantasten. Bovendien is uw auto na het aanbrengen van een waxlaag makkelijker schoon te maken, doordat vuil en aanslag zich moeilijker in de lak hebben kunnen vasthechten.

tab-images-1

Bij het shamponeren van uw interieur is het reinigen van de binnenkant inbegrepen.
Vlekken en nare geuren worden grondig behandeld. Bij het shamponeren worden uw autostoelen,
deurbekleding, hemelbekleding, tapijten, kofferruimte, dashboard en alle auto-onderdelen van
stofmateriaal grondig gereinigd.

tab-images-1

Het ledermateriaal van het interieur in uw auto wordt behandeld met ledervoeding. De ledervoeding voorkomt dat het leer verkleurt door bijvoorbeeld uv-stralen. Daarnaast worden scheuren en slijtage aan het leer voorkomen, doordat ledervoeding de souplesse van uw leer helpt te behouden. Het leer behoudt zijn glans en blijft langer mooi.

tab-images-1

Uw auto laten polijsten is dé manier om weer de showroomlook te bereiken. Hierbij worden lelijke krassen weggepolijst en ziet uw auto er weer glimmend uit. Doffe auto’s krijgen na een goede polijstbeurt hun mooie glans weer terug.

tab-images-1

Bij deze extra behandeling verwijderen wij de hondenharen uit uw bekleding. Dit moet met enige regelmaat gebeuren. Hoe langer de haren in de bekleding blijven zitten en ingenesteld zijn, hoe moeilijker deze te verwijderen zullen zijn.

tab-images-1

Het verwijderen van belettering van uw voertuig moet u overlaten aan professionals. U kunt ons hierover contacten per mail voor een prijsopgave.

tab-images-1

Zelfs na een intensieve wasbeurt blijft er rest contaminatie op de lak aanwezig, denk hierbij aan teerspetters, hars, insectresten en industriële vervuiling. Door met speciale klei meerdere malen over de de lak te wrijven ontstaat een glad oppervlak. Aansluitend wordt het voertuig nogmaals gewassen.

tab-images-1

Vaak wordt vergeten dat uw cabriolet of zonnedak meer nodig heeft dan enkel een wasbeurt. Het dak staat immers bloot aan dezelfde verontreiniging en weersinvloeden als uw laklaag. Tevens is het dak gevoelig voor UV straling waardoor het op den duur zijn originele kleur zal verliezen. Laat uw dak grondig reinigen en impregneren zodat het vuil verdwijnt en de kleur wederom terugkomt. Tot slot wordt er een waterafstotende laag aangebracht welke tevens over een sterk UV filter beschikt om kleurfading te voorkomen.

tab-images-1

Het kloppend hart van de auto is in vele gevallen meer dan een stuk techniek in een werkruimte. Vaak is de motor met bijhorende componenten door zijn vormgeving een stuk kunst op zich. Stof en verbleekt kunststof ontsiert dit alles en dat is natuurlijk zonde.
Als aanvullende optie bieden wij een detail voor het motorcompartiment.
Een dienst die menig sportwagen bezitter weet te waarderen om zijn afwerking.
Hoewel er uiterst voorzichtig en veilig te werk wordt gegaan, is het reinigen van het motorcompartiment volledig op eigen risico.

Heeft u klachten laat het ons AUB weten, bent u tevreden vertel uw vrienden en kennissen.

Voor ernstige vervuilde auto’s hanteren wij een toeslag. De genoemde prijzen gelden voor personen auto’s. Voor MPV’s, terreinwagens en bussen gelden andere tarieven, vraag naar meer informatie.

Wij maken gebruik van professionele reinigings- en onderhoudsproducten voor auto’s van Cartec.