Carwash Cleancity

Het idee achter Carwash Clean City is dat de autowasstraat niet voor iedereen een geschikte optie is. Ook het zelf handmatig wassen van uw auto is een tijdrovende bezigheid waar veel mensen niet aan toekomen. Een schone auto kan echter wel een visitekaartje zijn voor uw bedrijf of voor uzelf.

Omdat er eigenlijk weinig opties op de markt zijn naast de autowasstraat of het zelf handmatig wassen, biedt Carwash Clean City u de oplossing. Wij maken uw auto zowel van binnen als van buiten schoon ongeacht welke van onze wasbeurten u kiest. Wij streven er trouwens altijd naar om de auto binnen een half uur schoon te maken.

Carwash Clean City streeft ernaar om net zo goed voor uw auto te zorgen zoals u dit zelf doet en u een product te leveren waar u meer dan tevreden mee bent. Wij zien uw bezoek bij Carwash Clean City daarom graag tegemoet!

Carwash Clean City is er niet alleen voor de particuliere markt. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de zakelijke klant bieden wij volledig op maat gemaakte pakketten. U kunt aangeven op welke werkzaamheden u de nadruk wenst te leggen, zodat we voor u een individueel wasprogramma samenstellen.

Wij brengen uw auto terug in showroomstaat!

Daarnaast kunnen we u forse kortingen bieden, wanneer er afspraken worden gemaakt om een minimum aantal auto’s per maand aan ons uit te besteden.

Indien u als zakelijke klant interesse heeft in een dergelijk pakket, kunt u dit per email aan ons kenbaar maken. Wij doen u vervolgens binnen twee dagen een op maat gemaakt voorstel!